Уређење простора школе

„Након много времена, захваљујући одлуци Градске управе Панчево, која се одазвала на позив упућен из школе, и која је имала слуха да се уреди простор у којем свакодневно борави више од 500 ученика и запослених, радови у ходницима “старог” дела школе из 1912 године су окончани. Тренутно се ради на чишћењу, враћању цвећа и радова на зидове.

Захваљујемо се градоначелнику града Панчева и свим члановима Градског већа који су нам помогли да наша школа поново заблиста“, каже Биљана Ђуровић, директорка школе у Јабуци.

И Месна заједница Јабука на различите начине помаже школи и заједно са њима учествује у организацији различитих програма и манифестација.
„Школа је важан сегмент у образовном и друштвеном животу становника Јабуке. Месна заједница ће и убудуће настојати да помаже школи колико је то у нашој моћи. Хвала и Граду Панчеву што има разумевања за потребе не само школе већ и Месне заједнице у Јабуци како би квалитет живота наших мештана био на изузетно високом нивоу“, каже Слободан Илић, председник МЗ Јабука.