Онлајн курсеви енглеског језика

Драги ученици,

Обавештавамо вас да смо у сарадњи са компанијом ЛИНК гроуп обезбедили бесплатне онлајн курсеве енглеског језика – свих нивоа за ђаке наше школе који желе да овладају знањем енглеског језика.

Бизнис академија, као део компаније ЛИНК гроуп, овим курсевима пружа фантастичну прилику ђацима који имају жељу да унапреде своје знање енглеског како би остварили лични напредак и унапредили своје језичке способности – које ће им омогућити значајну предност у образовању и пословном свету.

Уколико похађате V, VI, VII или VIII разред и заиста желите да унапредите своје знање енглеског језика, позивамо вас да се пријавите за бесплатан онлајн-курс код свог наставника, који ће одлучити коме ће курсеви бити додељени.

Уколико будете одабрани, добићете поклон-код којим остварујете право на бесплатан курс. Када унесете тај код на пријавну страну, на мејл који сте унели као свој добићете сва потребна упутства за похађање онлајн-курса.

Позивамо све ђаке да се укључе у усавршавање знања енглеског језика како би тиме себи омогућили веће, боље и перспективније прилике за будућност, образовање, путовања и развој каријере.

Ђаци који поседују различите нивое познавања енглеског, могу додатно да унапреде свој енглески, и да похађају различите нивое знања : од А1 до Ц1. Управо је из тог разлога овај курс користан за све ученике јер је од помоћи као допунска или додатна настава.

https://www.biznis-akademija.com/ucenje-engleskog?utm_source=OsnovnaSkola&utm_medium=ObjavaNaSajtu&utm_campaign=KurseviEngleskog