МЗ Јабука наградила ђака Данила Ваневског бициклом

Месна заједница Јабука наградила је бициклом Данила Ваневског ученика Основне школе „Гоце Делчев“ из Јабуке. Бицикл му је уручен данас у присуству директорке, његових другара из одељења и наставника школе.

У зборници школе окупили су се ученици одељења 8-1, који похађа и Данило Ваневски, у пратњи разредног старешине, наставнице енглеског језика Иване Ласић. Догађају су присуствовали и председник МЗ Јабука Слободан Илић, потредседница Светлана Грујоски и директорка школе Биљана Ђуровић.

Најпре је директорка школе поздравила присутне. Захвалила се председнику и представнику МЗ Јабука на дивној сарадњи коју имају са школом, и што увек мисле на ђаке школе и учествују у животу школе. Похвалила је ученика Данила због успеха које постиже већ годинама, и захвалила му се на примерености и добром представљању школе.

Разредни старешина 8-1, наставница енглеског језика Ивана Ласић, за свог ученика Данила има само речи хвале.

“Постигнућа ученика не огледају се само у петицама из свих предмета. Данило Ваневски је пример тога. Оно у чему је њега тешко достићи је његова емпатија, смиреност и увек драг осмех на лицу. Лепо васпитан и мио. Свира виолину, помаже брату и црта. А за цртеж је недавно и освојио прву награду у оштрој конкуренцији на ликовном конкурсу “Ово је моја Србија”. Честитамо му и желимо још много освојених награда“, рекла је Ивана Лашић.

Потом се присутнима обратио председник МЗ Јабука Слободан Илић који је поздравио присутне и рекао како му је увек задовољство да види ученике јабучке школе међу најуспешнијима у општини и шире, захвалио се и поклонио бицикл Данилу Ваневском, уз речи да ће МЗ Јабука увек бити ту за школу, да помогне кад је потребна помоћ, али и да награди ученике који се истичу радом и успехом.